10 комплимента, които всяка жена иска да чуе

Комплимент може да означава много за една жена. Но не всички комплименти са еднакви; най-добрите от тях могат да я накарат да се почувства специална и оценена по начин, по който малко други думи могат. Събрахме списък с 10-те най-добри комплимента, които всяка жена би искала да чуе от партньора си.

1. “Изглеждаш прекрасно днес”

Този комплимент е прост, но ефективен; той ще предизвика усмивка на лицето ѝ и ще ѝ покаже, че оценявате външния ѝ вид, както отвътре, така и отвън

2. “Ти си невероятен готвач”

Разбира се, може да има някои прегорели ястия тук и там, но всеки има нужда от насърчение! Правенето на комплименти за храната, която тя приготвя, показва, че оценявате усилията ѝ в кухнята и трябва да бъде посрещнато с широка усмивка

3. “Гордея се с теб”

Това е един от най-силните комплименти, които тя може да получи; той означава, че признавате целия ѝ труд и отдаденост и се гордеете с постигнатото от нея.

4. “Вярвам ти”

Проявата на доверие е от съществено значение във всяка връзка, така че да дадете на партньора си да разбере, че му имате доверие, показва вашата ангажираност и уважение един към друг.

5. “Толкова си умна”

Всеки обича да бъде оценяван за своята интелигентност, така че този комплимент със сигурност ще повиши нейното самочувствие и ще я накара да се почувства оценена!

6. “Имаш толкова изискан стил”

Независимо дали става въпрос за моден усет или умения за декориране на интериора, ако кажете на партньорката си, че има страхотен стил, ще я накарате да се почувства все едно е спечелила милион долара!

7. “Благодарен съм ти за всичко, което правиш за мен”

Показвайки благодарност за всички неща, които партньорката ви прави, малки или големи, й казвате колко много означава за вас, което винаги е прекрасно чувство!

8. “Твоето остроумие ме разсмива”

Всеки обича да е забавен, така че този комплимент дава на партньора ви да разбере, че внася радост в живота ви с чувството си за хумор!

9. “Ти имаш такъв невероятен талант/умение”

Този комплимент изразява възхищение от нещо конкретно в партньора ви; нека знае колко сте впечатлени от неговите музикални способности или спортни умения (или каквито и да е други умения, които притежава!).

10. “Обичам да прекарвам времето си с теб”

В крайна сметка, това чувство изразява колко щастие внася в живота ви това, че сте около него – а кой не иска да знае това?

Затова не забравяйте да кажете на най-близките си хора колко много ги ценим от време на време! Независимо дали става дума за нещо толкова просто като “изглеждаш прекрасно днес” или “остроумието ти ме разсмива”, да се уверим, че партньорите ни се чувстват ценени и обичани, само ще укрепи още повече отношенията ни! Така че обсипвайте с тези комплименти винаги, когато е възможно; в края на краищата всеки заслужава да се чувства специален понякога!