3 зодии да поискат увеличение на заплатата в началото на Март – ще им бъде дадено

За тези от нас, които гледат към наградата, а именно към увеличението на заплатата, може би трябва да обърнете внимание на звездите. Точно така, астрологията всъщност може да ви помогне да напреднете в живота! Ако сте един от тези три късметлийски зодии, тогава през Март е вашето време да блеснете и да поискате уверено увеличение на заплатата.

Риби

Първият знак, който е готов за успех, когато става въпрос за искане на повишение, е Риби. До 19 април Юпитер ще бъде в дома на кариерата и статуса на Рибите, което им дава предимство пред останалите зодиакални знаци по отношение на късмета и възможностите. С такова разположение на планетите зад гърба си, Рибите могат уверено да изложат своите аргументи, знаейки, че космическите сили са на тяхна страна.

Скорпион

Вторият знак, който има добри шансове да получи това, което иска, е Скорпионът. Този месец Марс ще бъде в дома на финансите и материалните ресурси на Скорпиона до 23 април. Това дава на Скорпионите допълнителен импулс, от който се нуждаят, за да се преборят с всяко колебание или съмнение, което може да възникне, когато искат нещо голямо, например повишение на заплатата.

Козирог

И накрая е Козирогът – друг зодиакален знак, който има потенциален късмет на своя страна, когато става въпрос за пари и преговори. През целия март Сатурн ще се движи през дома на Козирога на кариерата и обществения живот, което би трябвало да им даде достатъчно сили да поискат, без да се страхуват или притесняват какво може да се случи, ако не получат това, което искат.

Ако този месец погледнете към нощното небе и си пожелаете повече пари, успокойте се, че ако сте Риби, Скорпион или Козирог, сега може би е вашият късметлийски момент! Планетите са подредени във ваша полза – така че не се колебайте, а излезте навън и се изявете! Късмет!