5 съвета как да бъдете жената с най-дългите крака

Жените, които имат дълги крака, често се смятат за по-привлекателни и стилни от тези с по-къси крака. Ако искате да сте жената с най-дълги крака, сте попаднали на правилното място! Ето пет съвета, които могат да ви помогнат да направите така, че краката ви да изглеждат много дълги

1. Изберете подходящите обувки

Изборът на високи токчета или клинове ще създаде илюзията за по-дълги крака. Избягвайте обувки, които се отрязват при глезените, като плоски или ботуши, тъй като те ще направят краката ви да изглеждат по-къси. Високите токчета и клиновете също така придават отслабващ ефект на цялото ви тяло, като правят талията ви по-малка, а прасците ви изглеждат по-стегнати.

2. Пропорцията е всичко – особено за горнищата

Носенето на горнища, които прилепват плътно по талията и бедрата ви, ще привлече вниманието към тях, ще ги направи по-големи и ще намали дължината на краката ви. Носенето на по-свободни горнища помага да задържите цялото внимание върху долната половина на тялото си, което ще я направи по-дълга в сравнение с него.

3. Носете прилепнали долни части

Прилепналите дънки, клинове и други прилепнали долни части помагат за създаването на цялостен по-слаб външен вид, като показват всяка извивка на долната половина на тялото ви – включително и тези, които са изключително дълги! Те също така помагат за създаването на непрекъсната линия от бедрата до глезените, като допълнително подчертават колко са дълги в сравнение с всичко останало отгоре.

4. Съчетаване на цветовете

Носенето на различни цветове в горната и долната част създава прекъсване между всяка част от облеклото – така те изглеждат като две отделни части, а не като една непрекъсната линия на краката; по този начин те изглеждат по-къси, отколкото са в действителност! Вместо това избирайте ризи или блузи, които съвпадат или се координират с долните части, които сте избрали, за да постигнете максимален ефект по отношение на дължината!

5. Добавяне на височина с аксесоари

Аксесоари като колиета или обеци могат да добавят няколко допълнителни сантиметра височина (или поне илюзия за такава). Това е особено полезно, когато носите поли или къси панталони, които не стигат под коляното – аксесоарите могат да помогнат да се запълнят празнините между коляното и глезена за постигане на максимална дължина!

С тези пет съвета можете лесно да се превърнете в жената с най-дълги крака! Не забравяйте да избирате високи токчета или клинове вместо равни или ботуши; носете горнища, които са свободно прилепнали към талията; избирайте прилепнали долнища; съчетавайте всичко в цветово отношение; и използвайте аксесоари, за да добавите допълнителна височина! Следвайте тези съвети и съвсем скоро всички ще ви питат как сте се сдобили с толкова дълги крака!

Успех!