Баба Марта не е щастлива – 3 зодии с трудности през март

Ах, първият месец на пролетта. Време за нови начинания, свеж старт и полъх на надежда за предстоящия сезон. Но не всички ще усетят чувството на обновление през този март. За Лъва, Козирога и Девата това ще бъде труден месец, тъй като те ще се сблъскат със сериозни трудности и препятствия по пътя си. А баба Марта определено не гледа благосклонно на тях! Нека разгледаме защо тези зодии ще имат проблеми през този месец.

Лъв

През март огнените Лъвове ще се окажат възпрепятствани от собствената си гордост, което ще затрудни напредъка в плановете им. Това може да доведе и до проблеми във взаимоотношенията, тъй като Лъвовете може да са твърде горди, за да се извинят или да направят компромис, когато е необходимо. За да избегнат ненужни драми, би било разумно Лъвовете да практикуват смирение през този месец и да се научат да приемат критиката с лекота.

Козирог

Практичните Козирози ще открият, че амбицията им може да попречи на вземането на важни решения през този месец. Козирозите са склонни да бъдат изключително фокусирани върху успеха, което може да ги накара да направят избор, който не е непременно в техен интерес. За тях е важно да направят крачка назад и да обмислят всички резултати, преди да действат импулсивно – особено ако обмислят да рискуват с парите или кариерата си.

Дева

Аналитичните Деви винаги са били известни с това, че са прекалено критични към себе си и към другите, но тази черта може да причини истински проблеми на Девите през март. Склонността им към перфекционизъм може да им попречи да предприемат действия, когато е необходимо, така че за тях е от съществено значение да се научат как да приемат несъвършенството и да продължават напред с увереност въпреки всички недостатъци или грешки, които могат да се появят по пътя.

Без значение кой е вашият зодиакален знак, придвижването през живота може да донесе своите собствени трудности понякога – още повече през определени месеци от годината! Конкретно за зодиакалните знаци Лъв, Козирог и Дева обаче март може да се окаже особено труден поради вътрешни пречки като гордост или амбиция, които им пречат да постигнат успех или да поддържат здрави взаимоотношения през този сезон. За щастие обаче, с помощта на самоанализ и разбиране те ще могат да преминат невредими през този период – дори и баба Марта да не е много щастлива от това!