Благославяне на Новата година със специална молитва

В началото на всяка нова година много хора по света отделят време, за да се замислят за изминалата година и да погледнат напред към това, което предстои. Независимо дали става дума за поставяне на решения или за планове за бъдещето, това е време на ново начало. Докато се подготвяме да посрещнем 2023 г., нека спрем и отправим специална молитва за успех през тази нова година!

Молитва

В началото на тази нова година Ти благодарим за всичко, което си направил за нас през последната година. Толкова сме благодарни за всички Твои благословии и напътствия, които ни помогнаха да преминем през всеки ден. Молим Те да продължиш да бдиш над нас и през 2023 г., като ни осигуряваш сила и кураж, когато това е най-необходимо. Помогни ни да се съсредоточим върху най-важното, докато работим за постигане на целите си за предстоящата година.

Търсете напътствие

Търсим Твоето напътствие, докато се сблъскваме с предизвикателствата и изкушенията по пътя си. Напомняй ни, че дори когато нещата изглеждат невъзможни, Ти пак ще бъдеш там, за да ни дадеш сила и кураж. Помогни ни да останем смирени и съсредоточени, докато се стремим да постигнем успех през следващата година. Напътствай ни така, че успехите ни винаги да бъдат споделяни с другите, прославяйки Твоето име.

Търпение

Дай ни търпение, докато се уповаваме на Теб през цялата 2023 г. Нека вярата ни бъде силна, докато търсим отговори от Теб в трудни моменти. Направлявай стъпките ни, така че пътуването ни винаги да е изпълнено с радост и мир, докато Ти служим вярно всеки ден от тази нова година.

Господи, благодаря Ти за цялата Ти любов и грижа през 2022 г. и след това! С настъпването на 2023 г., моля Те, изпълни сърцата ни с надежда и оптимизъм, знаейки, че Ти ще бъдеш до нас, независимо от това какво ще ни се случи през тази нова година! Амин! Нека я направим чудесна! С тези изречени молитви пожелавам на всички изключително успешен старт на 2023 г.! Нека постигате целите си, да намирате радост в успехите си, да изграждате взаимоотношения с тези, които най-много се нуждаят от това, и да споделяте успехите си, за да могат и другите да се възползват от тях! Пожелавам ви невероятна Нова година! Бог да благослови всички вас!