Кои са най-модерните дамски прически за зимата на 2023 година?

За много хора зимата е синоним на допълнителен слой дрехи и голяма, топла чаша горещ шоколад. Но за много жени зимата е и възможност да променят визията си, като се възползват от някои от най-модерните прически за сезона. Зимата на 2023 г. няма да е по-различна; ако се чудите какви прически са на мода тази година, значи сте попаднали на правилното място! Продължавайте да четете, за да откриете 3-те най-модерни прически, които можете лесно и бързо да използвате, за да разчупите визията си тази зима.

Подстригване на пикси

Подстрижката пикси е класически стил, който никога не излиза от мода – но е особено стилен през зимните месеци. Тази визия подхожда най-добре на хората с овални или сърцевидни лица, тъй като подчертава чертите им и привлича вниманието към очите им. Ако сте с права коса, опитайте да използвате продукти като восък или пяна, за да придадете текстура и обем; тези с къдрава коса трябва да използват леки масла или серуми за подчертаване. С късата си коса отзад и отстрани и дългите пластове отпред, тази вечна визия може да се оформя в зависимост от настроението ви.

Висок кок с обемна конска опашка

Този зашеметяващ стил напоследък се наблюдава при много знаменитости – изглежда особено бляскаво, когато е съчетан с висящи обеци! Започнете, като съберете цялата си коса на висока конска опашка в горната част на главата, след това я завържете с ластик и я закрепете с фиби. За да придадете на гривата си допълнителен размах, увийте малки части около ластика, преди да ги приберете в основата на опашката. Накрая направете разкошен кок, като използвате останалите части, преди да увиете няколко парчета около основата му, за да придадете допълнителна текстура и обем.

Разхвърляна плитка

Този семпъл, но елегантен стил е идеален за всеки повод – от брънч до важни срещи! Започнете, като отделите по две парчета от всяка страна на челото си, след което ги съберете в свободна френска плитка на тила. Внимавайте да не я придърпвате прекалено силно; приятната и небрежна прическа придава чар на тази визия! След като стигнете до края на плитката, закрепете я с ластик, преди да придърпате леко всяка страна, за да придадете плътност и текстура. Завършете, като напръскате леко с лак за коса, за да остане всичко на мястото си през целия ден (или нощ!).

Това са само три тенденции, които ще доминират на сцената на прическите тази зима, но има още много други, откъдето те идват! Ако искате да сте в крак с модните тенденции, сега е моментът да започнете да експериментирате с нови стилове; кой знае? Може би дори ще откриете такава, която ще се превърне във ваша запазена марка! Така че действайте – приемете модните прически за този сезон и покажете новата си прекрасна прическа, където и да отидете!