Коя е перфектната напитка за вашата зодия?

Зодиакът може да ви помогне да определите коя напитка е най-подходяща за вашите вкусове. Независимо дали сте страстен Овен или креативна Риба, винаги има нещо специално, което се съчетава идеално с вашия зодиакален знак. Нека разгледаме перфектната алкохолна напитка, която съответства на всеки един от зодиакалните знаци

Коя напитка на кой зодиакален знак е любима

Овен – Червено вино

Родените под този знак са склонни да бъдат страстни и амбициозни, точно като червеното вино. Тази напитка е смела и ароматна, така че не е изненада, че е идеалният избор за родените под този знак.

Телец – Текила

Родените под този знак са известни със своята практичност и упоритост. Текилата е силна и надеждна, точно като самите Телци. Освен това тя има сладък и същевременно пикантен вкус, който тези хора ще оценят

Близнаци – Джин с тоник

Близнаците са известни със своята гъвкавост и адаптивност. Джинът и тоникът са леки, но достатъчно ароматни, за да допълнят и двете страни на този знак – както авантюристичната, така и интелектуалната му страна

Рак – Ракия

Раците са традиционалисти, така че една българска домашна ракия ще отговаря по перфектен начин на техния вкус. Те умеят да поемат по-сериозни количества алкохол и ще успеят да справят с тежката задача по “унищожаването му”.

Лъв – Бърбън

Лъвовете са ярки и емоционални същества, които чрез бърбъна успяват да запазят самообладание в критичните моменти.Освен това, по този начин винаги привличат вниманието на околните и се превръщат в естествен център около когото другите се въртят.

Дева – Ликьор

Девите обичат да си услаждат живота, така че ликьорът е най-подходящата напитка за техния вкус. Тя ги вкарва в коловоза на доброто настроение и създава предпоставка за участието им и в други забавления.

Везни – Шампанско

Везните държат на баланса, така че е логично шампанското да е тяхната напитка, когато празнуват специални поводи или просто се отпускат след дълъг ден.

Скорпион – Уиски

Скорпионите имат интензивна личност, която се нуждае от също толкова интензивна напитка – уиски! Независимо дали е чисто или с лед, уискито със сигурност ще разкрие огнената страст на Скорпиона във всяка ситуация

Стрелец – Бира

Родените под този знак имат авантюристичен дух, който изисква бира! Тази освежаваща напитка предлага много вкусове за Стрелците, които обичат да откриват нови неща, когато им се удаде.

Козирог – Водка мартини

Козирозите са известни със своята трудолюбива природа и амбиция, което прави водка мартини идеалното решение за тях! Този класически коктейл има точното количество изтънченост, без да е прекалено крещящ – точно това, от което Козирозите се нуждаят в напитката!

Водолей – Ром и кола

Водолеите обичат да експериментират с нови неща и ромът с кока-кола не е изключение! Сладостта на колата допълва перфектно здравината на рома, което дава на Водолеите възможност да опитат нещо ново, без да се чувстват претоварени от непознати вкусове.

Риби – Маргарита

Рибите имат творческа страна, която обича да опитва нови неща – маргаритата е точно това! Комбинацията от текила, сок от лайм и трипъл сек предлага много сложни вкусове, които Рибите могат да изследват, когато търсят перфектната алкохолна напитка.

Без значение какъв е вашият зодиакален знак, винаги има нещо специално за вас по отношение на алкохолните комбинации! Така че, ако искате да разберете кой вид алкохол е най-подходящ за вашия вкус в зависимост от астрологичния ви знак – вече знаете! Вижте какви напитки харесват другите хора въз основа на техните зодиакални знаци днес!