Любовен хороскоп за седмицата

Всеки от зодиакалните знаци има свои уникални характеристики и индивидуалности. Но когато става въпрос за любов, всички 12 зодиакални знака имат едно общо нещо – те искат връзките им да бъдат успешни. За да получите по-добра представа за това какво очаква всеки знак през следващата седмица в сферата на любовта, четете нататък!

Овен

Това е отлично време за Овните, що се отнася до взаимоотношенията. Ако сте свободни, ще откриете, че сте привлечени от някой специален човек и в крайна сметка може да създадете силна връзка с него. Ако вече сте във връзка, очаквайте много романтични моменти, които ще помогнат за сближаването ви с партньора ви.

Телец

Следващата седмица може да донесе някои трудни моменти за Телеца, когато става въпрос за взаимоотношения. Ако сте свободни, не се изненадвайте, ако потенциалните ви партньори изглеждат дистанцирани или нямат интерес да ви опознаят по-добре.

Близнаци

Близнаците трябва да се подготвят за една вълнуваща седмица! Ако сте необвързани, подгответе се да срещнете някой нов човек, който бързо може да стане много специален за вас. Ако вече сте във връзка, очаквайте много страстни моменти, които ще ви помогнат да заздравите още повече връзката с партньора си.

Рак

Раците трябва да очакват пътуване с влакче в увеселителен парк през тази седмица, когато става въпрос за взаимоотношения! Ако сте самотни, не губете надежда все още – все още може да се свържете с някой нов човек, който може да се окаже много важен за живота ви

Лъв

Лъвове, ако връзката ви се е почувствала малко застояла, опитайте се да върнете малко нова енергия в нея със забавни и приключенски дейности. Най-важното ,обаче, е да не забравяте да се занимавате и сами – любовта към себе си е от съществено значение за здравите взаимоотношения от всякакъв вид.

Дева

През тази седмица за Девите любовта ще бъде в разгара си. Любовният им хороскоп показва, че Девите може да открият странни и необичайни сили, които да ги накарат да излязат от зоната си на комфорт и да се впуснат в по-вълнуващи връзки.

Везни

Тази седмица в сферата на любовта очаквайте всички възможни емоции извън платоничната апатия. Везните може да се окажат в ръцете на романтичния си партньор и да изпитват любов и радост на почти непреодолимо ниво. От друга страна, те могат да изпитат тъга и душевна болка, заради които в някои дни ще им е трудно да погледнат през прозореца.

Скорпион

Творчеството е ключовата дума за любовната седмица на Скорпионите! Независимо дали ще се впуснете в себепознание, или ще се постараете да измислите идеи за вълшебни срещи, възползвайте се от възможността да изследвате романтичните си фантазии. С правилната нагласа и комбинация от астрологичен късмет мечтите ви могат да се сбъднат!

Стрелец

С напредването на седмицата Стрелците вероятно ще почувстват нарастване на напрежението и несигурността в любовната сфера. Това е добър момент да си поемат дъх, да съберат мислите си и да установят по-ясни граници с другите – това може да им помогне да запазят енергийните си нива и да останат верни на сърцето си.

Козирог

За самотните Козирози звездите показват, че тази седмица ще бъде изпълнена с потенциални възможности за намиране на любовна връзка. За тези, които вече са във връзка, може да се чувствате донякъде раздвоени между противоречивите желания да обгрижвате партньора си и да отстоявате това, от което се нуждаете от него. Тази борба може да се прояви в дребни спорове, така че не забравяйте да осъзнавате важността на компромиса с партньора си.

Водолей

През седмицата Водолеите могат да очакват прекрасни изненади, когато става въпрос за сърдечни въпроси. Това е чудесно време за активно търсене на нови връзки и за експериментиране в неизследвана територия.Търпението ще бъде от ключово значение, тъй като човек изпитва удоволствие от откриването на нови перспективи за любовта и самия живот заедно със специален човек или хора.

Риби

Пригответе се за приятни емоции, Риби. Ще усетите как огънят на страстта се разгаря във вас както никога досега, тъй като зодията ви е благословенна с цялата енергия на любовта, нежността и близостта. Тези специални моменти могат да доведат до нови вълнуващи връзки или да задълбочат настоящите!