Най-актуалните прически за зимата на 2022 г.

В момента, в който времето застудява и се сбогуваме с лятото, е време да започнем да мислим кои прически ще бъдат актуални през зимата. Всяка година се появяват нови тенденции и ние винаги сме нащрек за следващото голямо нещо. Така че, без повече приказки, ето кои са най-горещите прически за зимата на 2022 г.!

Подстригването пикси

Подстрижките тип “пикси” са сладки, женствени и лесни за оформяне. Те могат да се носят с бретон или без, което ги прави универсални и ласкателни за всички форми на лицето. Пикси подстрижките също така не изискват особена поддръжка, което е идеално за заетите жени, които нямат много време да оформят косата си сутрин. За да добавите малко пищност към пикси подстрижката си, опитайте да се заиграете с различни техники за оцветяване на косата като омбре или балеаж.

Боб

Прическите на боб са елегантни, изтънчени и вечни. Могат да се носят прави или вълнообразни, което ги прави изключително гъвкави. Бобът изглежда чудесно на всички форми на лицето и може лесно да се оформи сутрин. Ако мислите да си направите боб, не забравяйте да намерите стил, който да отговаря на вашата индивидуалност и начин на живот. Например, ако имате кръгла форма на лицето, може да опитате стил с ъгловати пластове, които да изтънят лицето ви

Връхната коса (Лоб)

Лоб е съкращение от “дълъг боб” По принцип това е по-дълга версия на прическата боб. Лобът е чудесен избор за жени, които искат да експериментират с по-къса коса, но не са готови за пикси. Прическите лоб са ласкателни за всички форми на лицето и могат да се оформят по много различни начини. Обичаме прическата лоб, защото е модерна и същевременно практична – идеална за заетите жени в движение!

Това са само няколко от най-горещите прически за зимата на 2022 г.! Така че, ако искате да промените визията си този сезон, не забравяйте да опитате някой от тези модерни стилове.