Най-яките прически за момичета в началото на 2023г.

Вече сме в началото на 2023 г., а с Новата година идва и възможността да започнете на чисто с външния си вид. Независимо дали искате да смените прическата си, или просто искате нещо ново, ето трите най-готини прически за момичета в началото на 2023 г. Пригответе се да бъдете стилни и в крак с модата!

Подстригването на Боб

Бобът е една от най-универсалните прически и все още е една от най-модерните визии в началото на 2023 г. Този класически стил изглежда модерно, когато е съчетан с тъп бретон или с оформящи лицето пластове около бузите. Можете също така да си поиграете с различни дължини – от дължината до брадичката до раменете, за да откриете вида, който най-добре подхожда на формата на лицето и начина ви на живот.

Подстригване тип “пикси”

Този стил не е за всеки, но ако имате увереност, нищо не може да се сравни с подстрижката пикси! При този стил цялата ви коса е подстригана близо до главата, което ви позволява да покажете уникалните си черти, както и да запазите прохлада в горещото време. За още по-модерна визия добавете няколко накъсани пласта или проявете творчество и добавете забавни цветове (само не забравяйте да използвате добър термозащитен продукт при оформяне на прическата!).

Текстуриран лоб

Ако искате нещо средно между ултракъса пикси прическа и по-дълъг боб, тогава трябва да изберете текстуриран лоб! Тази прическа създава усещане за непринуденост, но в същото време е с полиран завършек. За да постигнете този стил, помолете стилиста си за минимално напластяване в краищата, както и за текстура по цялата дължина, за да може да се оформя лесно всеки ден.

Заключение

Независимо от това какъв тип прическа ще изберете за началото на 2023 г., уверете се, че тя ви подхожда най-добре! Вземете предвид фактори като навици и форма на лицето, преди да изберете стил, който да отразява вашата същност и да ви кара да се чувствате уверени. Имайки предвид тези три най-добри прически, сега ще сте готови да изживеете първите няколко месеца на 2023 г. със стил!