Нова прическа за всеки ден от седмицата!

Ако търсите вдъхновение, за да освежите визията си, сте попаднали на правилното място. В тази публикация в блога ще споделим седем различни прически, които можете да правите през цялата седмица. Така че, без да се бавим повече, нека започнем!

Нова прическа – нов късмет

Понеделник: Небрежната прическа

В понеделник всички имаме нужда от малко ободряване. Тази небрежна прическа е идеалният начин да започнете седмицата си! Тя е забавна, закачлива и най-важното – изключително лесна за правене. Просто съберете косата си на висока конска опашка и започнете да я усуквате! След като се получи хубаво усукване, започнете да издърпвате кичури и да ги закрепвате свободно с фиби.

Вторник: Рокаджийска прическа

Този вторник насочете вниманието си към Елвис Пресли с тази класическа рокабили прическа! За да започнете, трябва да направите две малки конски опашки от двете страни на главата си. След това вземете малка част от косата от всяка конска опашка и я увийте около основата на конската опашка, за да създадете ефект на въже. След като приключите с двете страни, използвайте малко лак за коса, за да запазите всичко на място.

Сряда: Плетена коса

В Деня на прегръдката се поглезете с този луксозен плетен кок! Този стил изглежда сложен, но всъщност е доста лесен за изпълнение. Започнете, като направите ниска конска опашка и я закрепите с ластик. След това разделете косата си на три части и започнете да сплитате плътно всяка част. След като приключите с плетенето, усучете трите части една около друга и ги закрепете в основата с фиби. Накрая напръскайте косата си с лак за коса и всичко е готово!

Четвъртък: Връзка на върха

Всички знаем, че четвъртъкът може да бъде труден. Ето защо обичаме този бърз и лесен топ възел! За да създадете тази визия, просто съберете цялата си коса на висока конска опашка и я закрепете с ластик. След това усучете косата си, докато се получи въже, и я увийте около себе си, докато се получи възел на върха на главата ви. Закрепете свободните кичури с фиби и напръскайте косата си с лак за коса.

Петък: Елегантна опашка

Най-накрая е петък! Отпразнувайте края на седмицата с тази гладка конска опашка, която може да се носи както през деня, така и през нощта. За да започнете, използвайте четка с косъм от дива свиня, за да сресвате косата си далеч от лицето. След това съберете косата си на ниска или висока конска опашка (в зависимост от предпочитанията ви) и я закрепете с ластик. Нанесете малко серум за блясък върху ръцете си и ги прокарайте по косата си, за да укротите евентуалните кичури. Накрая прегледайте конската опашка за последен път с четката, преди да излезете през вратата!

Събота: Вълни на плажа

Сега, когато най-накрая е уикенд , е време да се отпуснете и да се насладите на заслуженото време за почивка ! Един от любимите ни начини да се отпуснем е като оформим косата си на плажни вълни . За да започнете , напръскайте влажна коса със спрей с морска сол и я разрошете с ръце . Оставете косата да изсъхне на въздух , а ако бързате , изсушете я с помощта на дифузер . След като вълните изсъхнат , прокарайте пръсти през тях, за да ги разчупите. Ако е необходимо, добавете още малко спрей с морска сол , след което седнете удобно, отпуснете се и се наслаждавайте!

Неделя : Естествените къдрици

Надяваме се, че сте харесали тазседмичния обзор на прическите ! В неделя обичаме да правим простички неща, като оставяме естествените си къдрици да се справят сами ! Ако имате права или вълнообразна коса , на пазара има много продукти за подсилване на къдриците, които могат да ви помогнат да си осигурите еластични , красиви къдрици . Нанесете един от тези продукти върху влажна или суха коса, преди да я разпръснете или изсушите на въздух . След като къдриците ви изсъхнат , разклатете ги с пръсти, за да придадете допълнителен обем.

И това е всичко! Надяваме се, че ви предстои прекрасна седмица !