О, скъпи! Най-лошите мъжки зодии за 8 март

8 март е Международният ден на жената и е идеалният повод да покажете признателността си към всички специални жени в живота ви. Но ако случайно сте мъж, представител на един от трите зодиакални знака в този списък, тогава може би ще искате да се уверите, че сте подготвили плана си за подаръци предварително. Нека да разгледаме кои зодии са най-лошите нарушители, когато става въпрос за забравяне на подаряването на цветя или друг подарък на жените в тяхното обкръжение на този празник.

Овен

Мъжете Овен са склонни да бъдат упорити и независими, което често се изразява в забравяне, когато става въпрос за празници като 8 март. Освен ако не им е било напомняно няколко пъти, мъжът Овен вероятно ще забрави да купи цветя или друг подарък за своята специална дама.

Телец

Мъжете Телец са известни с това, че са упорити и бавни, затова не винаги са най-добрите в разпознаването на важни дати като 8 март. Дори и да си спомнят, може да им е трудно да решат какъв подарък би бил подходящ за такъв повод.

Дева

Девите са известни с това, че са ориентирани към детайлите и перфекционисти, но това не винаги означава, че ще запомнят важни дати като Международния ден на жената. Те лесно могат да се увлекат в собствения си свят и да забравят за неща извън техния непосредствен фокус.

Ако сте мъж, представител на някой от тези три зодиакални знака, трябва да се уверите, че не забравяте да покажете признателността си към всички специални жени в живота си на 8 март! Съставете си план за подаръци още сега, за да сте сигурни, че никой няма да бъде забравен на Международния ден на жената. А сега нека отидем да покажем любовта и признателността си!