Уникални прически за Свети Валентин за 2023 година – топ 5 оригинални идеи

Отново е това време на годината – Свети Валентин е точно зад ъгъла! Независимо дали празнувате с любимия човек, или организирате галавечеря, искате да изглеждате по най-добрия начин. Тази година защо да не опитате една от най-актуалните тенденции в прическите от 2023 г.? От смели цветове до сложни плитки – прочетете петте най-горещи визии за този Свети Валентин.

1.Цветни плитки

Ако искате да се откроите в тълпата в Деня на влюбените, цветните плитки са правилният начин. Те са смели и привличащи вниманието, но все пак игриви и романтични. Можете да смесвате и съчетавате различни цветове, за да създадете свой собствен уникален стил, или да изберете един цвят и да го превърнете във фокусна точка на визията си. Така или иначе, цветните плитки със сигурност ще привлекат много комплименти!

2.Текстурирани вълни

Меките вълни винаги са на мода за специални поводи като Деня на влюбените – и тази година не е изключение! За да постигнете тази визия, използвайте преса за къдрене, за да придадете текстура и обем на косата си. Завършете с крем или пяна за оформяне, за да запазите косата си през цялата нощ.

3.Плитки с рибена опашка

На пръв поглед изглежда сложно, но всъщност е доста лесно, след като се справите с прическата! Започнете, като разделите косата си на две части, а след това вземете по едно малко парче от всяка страна и ги кръстосайте едно в друго, докато стигнете до краищата на косата си. След това закрепете с ластик и воала – перфектна плитка!

4.Наполовина изправена, наполовина спусната

За елегантна, но лесна визия за Деня на влюбените, опитайте с наполовина изправена, наполовина спусната прическа. Необходими са ви само спрей за текстуриране и няколко фиби! Накъсайте горната част на косата си, след което я приберете в полуопашка и я закрепете с фиби. Резултатът е непреходна, но стилна визия, която със сигурност ще привлича погледите през цялата нощ!

5.Космически букли

Кой казва, че космическите букли са само за деца? Тази забавна прическа е популярна от 2018 г. насам и продължава да е актуална и днес! За да направите космически кок в Деня на влюбените, започнете, като разделите косата си по средата, а след това усучете всяка част на два високи кока на върха на главата си. Закрепете ги с ластици и напръскайте с лак за коса, ако е необходимо – и сте готови да се забавлявате цяла нощ!

С тези пет модерни прически ще бъдете готови за всеки празник на Свети Валентин тази година! От класически вълни до смели плитки и всичко останало – тук има по нещо за всеки, независимо от вида на партито или срещата, която сте планирали за 14 февруари! Затова вземете продукти за оформяне на прически, пуснете си оптимистична музика и се пригответе да покажете тези прически за 2023 г. със стил ! Честит Ден на влюбените!