Желанията по време на Пълнолуние ще станат реалност – ето как

Според много древни култури пълнолунието е време на сила и магия. В продължение на векове хората са използвали енергиите на пълнолунието, за да си помогнат да проявят желанията си и да ги сбъднат. Ако се чувствате заседнали или сякаш мечтите ви са недостижими, това може да е идеалният момент да започнете да правите собствена магия. Ето как да сбъднете желанията си по време на пълнолуние.

Какво точно искате?

Първата стъпка е да си изясните какво искате. Какво е желанието на сърцето ви? За какво копнеете? Бъдете възможно най-конкретни. Колкото по-конкретни сте, толкова по-лесно ще бъде за Вселената да изпълни желанието ви. След като вече сте наясно какво искате, е време да започнете да определяте намерението.

Визуализиране на желанието

Поставянето на намерение е свързано с фокусиране на енергията и вниманието ви върху това, което искате да проявите. Можете да направите това чрез медитация, водене на дневник или просто да прекарате известно време сред природата, свързвайки се с енергията на пълнолунието. През това време визуализирайте себе си, че вече сте постигнали желанието си. Вижте как живеете в мечтаната къща, карате луксозната кола или предприемате пътуване, което се случва веднъж в живота. Почувствайте емоциите, които идват от това, че желанието ви се е сбъднало. Колкото по-реално можете да го почувствате, толкова по-добре.

Оставате го на Пълнолунието

След като сте определили намерението си и сте визуализирали сбъдването на желанието си, е време за най-забавната част: да го пуснете във Вселената. Има много различни начини да направите това. Можете да напишете желанието си на лист хартия и да го заровите в земята под светлината на Пълнолунието. Можете да пуснете свещ в купа с вода, докато повтаряте желанието си на глас три пъти. Или просто да излезете навън и да вдигнете ръце към небето, като се откажете от всякаква привързаност към това кога или как ще се сбъдне желанието ви. Доверете се, че то ще се случи в точното време. И след това го оставете да си отиде.

Следващият път, когато има пълнолуние, не просто седнете и се възхищавайте на красотата му – използвайте силата му, за да направите някаква собствена магия! Като следвате тези стъпки, можете да се възползвате от енергията на пълнолунието и да създадете мощни намерения за проявяване на най-съкровените си желания. Така че защо да не опитате? В края на краищата, какво може да загубите?